Savaitgalis dar tik prasidėjo, tačiau girtų ir kvaišalų paveiktų vairuotojų – apstu

Prasidėjus savaitgaliui, į kelius išriedėjo daugiau nei įprastai girtų ir nuo narkotikų apsvaigusių vairuotojų – darbo turėjo kone visų Lietuvos apskričių komisariatų pareigūnai.

 Savaitgalį į kelius išriedėjo daugybė girtų vairuotojų.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Savaitgalį į kelius išriedėjo daugybė girtų vairuotojų.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 10:32 AM

Šlienavos kaime (Kauno r.) penktadienį „Citroen“ vairavęs 29 metų jaunuolis nulėkė nuo kelio, rėžėsi į tvorą ir paspruko, tačiau neilgai trukus buvo surastas. Kelių ereliui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,69 prom.).

Tą pačią dieną Palūšnių kaime (Rokiškio r.) „Audi“ vairavęs 54 metų vyras trenkėsi į metalinius kelio atitvarus. Jam kol kas ir priklauso savaitgalio rekordas (3,09 prom.).

Dar du neblaivus vairuotojai šeštadienio naktį ir penktadienio vakarą įkliuvo Kaune ir Kauno rajone – Jonavos gatvėje automobilį „Chrysler Grand Voyager“ vairavęs 47 metų vyras įpūtė į matuoklį 2,93 prom., o Grabavos kaime prie keturračio be valstybinių numerių vairo sėdęs 39 metų vyras – 2,21 prom. alkoholio.

Girti kelių ereliai taip pat buvo sustabdyti sostinės Taikos gatvėje, Rokiškyje, Trakų, Šalčininkų ir Vilkaviškio rajonuose.

Penktadienio pavakare Vilniuje, Pramonės gatvėje patruliai sustabdė „Toyota“ vairuojantį 38 metų vyriškį, kuris buvo akivaizdžiai apsvaigęs, kalbėjo nerišliai, nesiorientavo aplinkoje, svirduliavo kaip lapas. Mašinoje rastas folijos lankstinuka su augalinės kilmės narkotikais.

Penktadienį, prieš vidurnaktį pareigūnai sulaikė prie septintos klasės „BMW 730“ vairo sėdėjusį 23 metų jaunuolį, kuris daiktadėžėje vežėsi narkotines medžiagas.

Visiems šiems kelių chuliganams iškeltos baudžiamosios bylos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.