Po pranešimo apie nepilnametės išprievartavimą įvykio vietoje Šiaulių pareigūnai rado narkotikų

Gavę pranešimą apie galimą nepilnametės išprievartavimą ir atvykę apžiūrėti įvykio vietos naktį iš šeštadienio į sekmadienį Šiaulių policijos pareigūnai aptiko narkotinių medžiagų. Vienas įtariamasis atsidūrė areštinėje.

Po pranešimo apie nepilnametės išprievartavimą įvykio vietoje Šiaulių pareigūnai rado narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Po pranešimo apie nepilnametės išprievartavimą įvykio vietoje Šiaulių pareigūnai rado narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2021, 12:18 PM, atnaujinta Apr 25, 2021, 12:21 PM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, balandžio 25 d. apie 0 val. 15 min. Šiauliuose, Birutės g., Šiaulių policijos pareigūnams atliekant įvykio vietos apžiūrą dėl galimo nepilnametės išprievartavimo, namo palėpėje, sportinių kelnių kišenėje, kurios priklauso vyrui (gim. 1988 m.), rasta plastikinė suktinė su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Jokių duomenų apie galimą nepilnametės išprievartavimą policija nepateikia. Taip pat kol kas neaišku ar sulaikytas vyras susijęs šiuo seksualiniu nusikaltimu, ar tik teks aiškintis dėl rastų kvaišalų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Ar pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galima nepilnametės išprievartavimo, policija neskelbia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.