Kaimo sodyboje – girto žemaičio šėlsmas

Telšių rajono Brizgų kaime šeštadienį smagiai prasidėjusios išgertuvės naktį baigėsi kruvinu konfliktu, kurį malšinti buvo iškviesti ir policijos pareigūnai.

 Namuose Telšių r. girtas siautėjęs vyriškis sužalojo savo sugyventinę, sūnų ir pastarojo sugyventinę.<br> J,Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Namuose Telšių r. girtas siautėjęs vyriškis sužalojo savo sugyventinę, sūnų ir pastarojo sugyventinę.<br> J,Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2021, 8:35 AM, atnaujinta May 2, 2021, 8:42 AM

Konfliktas įsiplieskė naktį į sekmadienį per užsitęsusias išgertuves. Namiškių įsiutintas 57 metų šeimininkas ėmė talžyti visus – savo sugyventinę, sūnų ir jo sugyventinę.

Kruvinas muštynes nutraukė į sodybą Alsėdžių g. iškviesti policijos pareigūnai. Bet prireikė ne tik jų, bet ir medikų pagalbos, nes nuo siautusio žemaičio smūgių namiškiai nukentėjo smarkokai.

Labiausiai kliuvo sodybos šeimininko sūnaus sugyventinei. 31 metų moterį teko vežti į Regioninę Telšių ligoninę dėl lūžusio nosies kaulo. Suteikus pagalbą, įkaušusi (1,61 promilės) nukentėjusioji išleista gydytis į namus. 

Policijos patrulių sulaikytam smurtautojui nustatytas vidutinis girtumas (2,04 promilės). Vyriškis išgabentas į Šiaulius ir uždarytas į areštinės kamerą. 

Nuo tėvo kumščių nukentėjęs 32 metų vyriškis buvo girčiausias kompanijoje. Sunkiai liežuvį vertusiam vyrui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumas (3,04 promilės).

Smurtautojo sugyventinė buvo mažiausiai apsvaigusi. Tiesa, ir jai nustatytas vidutinis girtumas (1,56 promilės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth