Vilniuje esančio buto vonios kambaryje policijos tarnybinis šuo aptiko amfetamino

Tarnybinis šuo bute aptiko narkotinių medžiagų. Dvidešimt šešerių metų vyras atsidūrė areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2021, 3:18 PM

Gegužės 1 d. apie 17 val. 20 min. Vilniaus apskrities VPK pareigūnai vyko į iškvietimą dėl narkotinių medžiagų sostinės Zanavykų gatvėje.

Buto vonios kambaryje, ant spintelės, pareigūnai pastebėjo baltą birią medžiagą, galimai narkotinę.

Pasiteiravus bute buvusio vyro, kokios tai narkotinės medžiagos, pastarasis atsakė, kad tai – amfetaminas, o į klausimą, ar vartoja narkotines medžiagas, šis neneigė jas vartojantis.

Į pagalbą pareigūnams atvykęs Patrulių rinktinės tarnybinis šuo Enzo (Alfa Auksinis Vilkas) ėmėsi darbo – netrukus pasyviu ženklinimu pažymėjo kambaryje buvusią raudoną kuprinę. Viename jos skyrių buvo rastas didelis polietileninis maišelis su balta biria medžiaga bei folijos gniūžtės su balta biria medžiaga, galimai narkotinė medžiaga, daug susuktų popieriaus lapelių, kurie buvo pabarstyti tokia pat medžiaga.

Dvidešimt šešerių metų vyras pareigūnams prisipažino, kad tai – narkotinė medžiaga – amfetaminas.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jaunam vyrui už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.