Merginos nuotraukų užburto joniškiečio viltys susipažinti dužo ir baigėsi skaudžiai

Ant internete aukų tykančių sukčių jauko gali užkibti ne tik mažiau tokioms naujovėms imlūs vyresnio amžiaus žmonės, bet ir interneto platybėse puikiai besiorientuojantis jaunimas.

 Joniškietis paaiškino, kad praėjusių metų pabaigoje viename socialiniame tinkle užmezgė pažintį su jam į akis kritusia mergina. Į šią merginą internete naršęs vaikinas dėmesį atkreipė dėl išvaizdžių jos nuotraukų.<br> T.Bauro asociavyti nuotr.
 Joniškietis paaiškino, kad praėjusių metų pabaigoje viename socialiniame tinkle užmezgė pažintį su jam į akis kritusia mergina. Į šią merginą internete naršęs vaikinas dėmesį atkreipė dėl išvaizdžių jos nuotraukų.<br> T.Bauro asociavyti nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 8:50 PM

Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo, kai į pareigūnus pagalbos kreipėsi po internetinės pažinties į dideles skolas įklampintas 24 metų vaikinas.

Pareiškimą policijai parašęs joniškietis paaiškino, kad praėjusių metų pabaigoje viename socialiniame tinkle užmezgė pažintį su jam į akis kritusia mergina.

Į šią merginą internete naršęs vaikinas dėmesį atkreipė dėl išvaizdžių jos nuotraukų.

Iš pradžių joniškietis su internetine drauge susirašinėjo programos „messenger“ pagalba. Vėliau tos pačios programos pagalba ši pažintį užmezgusi pora ir pasikalbėdavo.

Nežinia kaip ir kodėl, tačiau per šiuos pokalbius joniškietis savo internetinei draugei atskleidė savo anketinius duomenis, o po to – ir pasakė savo internetinės bankininkystės kodus.

Po kurio laiko vaikinas ėmė gauti kreditus teikiančių bendrovių pranešimus apie paimtas paskolas ir už jas nemokamas palūkanas.

Įtaręs, kad paskolas jo vardu galėjo paimti „internetinė draugė“, joniškietis kreipėsi į policiją.

Vaikinas sakė, kad po pažinties su šia mergina jis iš kreditus teikiančios bendrovės paėmė tik vieną paskolą ir nesupranta, kas jo vardu galėjo apimti kitas paskolas.

Joniškiečio teigimu, be jo žinios, tačiau jo vardu paimtų paskolų suma su palūkanomis siekia net 11 tūkstančių eurų.

Nukentėjusiojo pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.