Neva parke nepažįstamųjų užpultas plungiškis vėliau pareigūnams nurodė, jog susižalojo pats

Dėl Plungės rajono gyventojo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas – mat buvo manyta, jog vyras buvo užpultas. Vėliau paaiškėjo, kad pati „auka“ įvykį išsigalvojo.

Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2021, 2:48 PM

Gegužės 4 dieną, apie 23 val. 30 min. Plungės rajono policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Plungėje, Parko gatvėje, sužalotam vyrui reikalinga pagalba. Medikai 1993 m. gimusį nukentėjusįjį nuvežė į ligoninę, vyrui nustatytas 0,71 prom. neblaivumas.

Asmuo pareigūnams nurodė, kad neva parke jį sumušė trys nepažįstami asmenys, sužalojo peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, asmens dokumentus ir pinigus. Vyras teigė patyręs 90 eurų žala.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Tačiau, aiškinantis įvykio aplinkybes, nustatyta, kad Plungės rajone gyvenantis vyras nusikaltimo auka galimai netapo – netrukus pareiškėjas nurodė, kad susižalojo pats, o daiktus išmėtė įvairiose parko vietose.

Priežasčių, kodėl taip pasielgė, pareigūnams nenurodė.

Pareigūnai prarastus daiktus, išskyrus mobilųjį telefoną, surado ir grąžino savininkui. Ikiteisminis tyrimas Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroro nutarimu nutrauktas, nes nepadaryta nusikalstama veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?