Banko darbuotoju apsimetęs sukčius iš juo patikėjusių vilniečių susižėrė per 6 tūkstančius eurų

Nors perspėjimų apie telefoninių sukčių vykdomus nusikaltimus nestinga, jų pramanais tikinčių žmonių nestinga.

 Penktadienį banko darbuotoju apsimetęs telefoninis sukčius sugebėjo apgauti net tris vilniečius.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
 Penktadienį banko darbuotoju apsimetęs telefoninis sukčius sugebėjo apgauti net tris vilniečius.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-26 09:07, atnaujinta 2021-06-26 11:35

Penktadienį banko darbuotoju apsimetęs telefoninis sukčius sugebėjo apgauti net tris vilniečius ir į kišenę susižėrė per 6 tūkstančius eurų.

Į policiją kreipusis vilnietė (g. 1997 m.) pranešė, kad penktadienį apie 10 val. jai telefonu paskambinęs vyras įtikino esąs banko darbuotoju ir apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis. Gavęs šiuos duomenis sukčius iš moters banko sąskaitos pasisavino 570 eurų.

10 val. 56 min. tikėtina tas pats sukčius telefonu paskambino vilnietei (g. 1999 m.) ir prisistatęs banko darbuotoju išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis. Iš šios moters banko sąskaitos sukčius pasisavino 3 tūkstančius 901 eurą.

12 val. Vilniuje, vyrui (g. 1961 m.) telefonu paskambinęs ir banko darbuotoju prisistatęs sukčius apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš banko sąskaitos pasisavino 2 tūkstančius 80 eurų.

Gavus nukentėjusiųjų pareiškimus buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?