Girtas beteisis 20-metis vairuotojas nuo pareigūnų slėpėsi po egle

Neblaivus 20-metis vairuotojas, neturintis teisės vairuoti transporto priemones, nuo policijos pareigūnų pasislėpė miške, po egle.

Vaizdo įrašo stop kadras.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vaizdo įrašo stop kadras.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2021, 4:32 PM

Birželio 20 d. Vilniaus apskrities VPK Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami kelyje Vilnius-Lyda, pastebėjo keliu važiuojantį automobilį, kurio vairuotojas posūkiuose nerodė posūkio signalų, kirto siaurą ištisinę liniją.

Patruliai nusprendė automobilį sustabdyti ir patikrinti, tačiau automobilio „VW Passat“ vairuotojas, tikėdamasis išvengti atsakomybės, į policijos pareigūnų reikalavimus sustabdyti automobilį nekreipė dėmesio, pavojingai manevruodamas, padidino greitį ir spruko nuo policijos. Tačiau jo kelionė tęsėsi neilgai – Jašiūnuose nesuvaldytas automobilis nuvažiavo į griovį, o pats vairuotojas dėjo į kojas – policijos pareigūnai jį surado miške, pasislėpusį po egle.

Paaiškėjo, kad vairuotojas (gim. 2001) buvo neblaivus (nustatyta 0,87 prom.), be to, neturėjo teisės vairuoti transporto priemones.

Pastarajam gresia ne tik didžiulė bauda, bet ir automobilio konfiskavimas.

Šalčininkų policija dėkinga visuomenei už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant šiuos teisės pažeidimus ir prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos telefonu 112, www.epolicija.lt arba telefonu 8 700 60000.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.