Vagis bandė apsimesti geradariu: tuščią piniginę nunešė atgal, bet buvo sulaikytas

Rastą piniginę pavogusiam vyrui nepavyko suvaidinti geradario. Pasisavinęs pinigus jis tuščią piniginę nunešė atgal, bet buvo sulaikytas kaip vagis.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2021, 8:14 AM

Neįprasta vagystė įvykdyta Panevėžyje, Vilniaus gatvėje esančiame prekybos centre.

Čia apsipirkęs 30 metų panevėžietis prie kasos paliko piniginę su 600 Didžiosios Britanijos svarų (apie 700 eurų) ir 90 eurų. Taip pat joje buvo asmens dokumentai ir angliškos banko kortelės.

Iš parduotuvės išėjęs vyras greitai pastebėjo, kad nebeturi piniginės, ir grįžo atgal, tačiau jos jau neberado.

Pagalbos jis kreipėsi į parduotuvės apsaugos darbuotojus. Peržiūrėję prekybos salėje įrengtų vaizdo kamerų įrašus jie pamatė, kad prie kasos paliktą piniginę paėmė nukentėjusiajam iš paskos ėjęs pirkėjas.

Panevėžiečiui svarstant, kaip elgtis toliau, parduotuvėje vėl pasirodė jo piniginę pasisavinęs girtas vyras. Apsaugos darbuotojų atpažintas vagišius dar bandė apsimesti geradariu ir aiškino, kad neva rado kažkieno pamestą piniginę. Bet grąžintoje piniginėje pinigų nebuvo – tik dokumentai ir banko kortelės.

Dviem paroms į areštinę uždarytas įtariamasis į alkoholio matuoklį pripūtė 1,7 promilės alkoholio. Iškratę kišenes pareigūnai pas jį pinigų nerado. Pareiškimą policijai parašęs nukentėjęs vyras nurodė patyręs 780 eurų nuostolį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.