Romų tautybės poros įžūli vagystė atsipirko menku grobiu

Panevėžyje įžūliai apvogusi Žemaičių gatvės daugiabučiame name gyvenančią 87 metų moterį vagišių pora turėjo tenkintis mažu grobiu – 32 eurais.

Pareiškimą policijai parašiusi nukentėjusioji ne itin sugebėjo apibūdinti vagių porą. Abu kalbėjo lietuviškai ir buvo romų tautybės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareiškimą policijai parašiusi nukentėjusioji ne itin sugebėjo apibūdinti vagių porą. Abu kalbėjo lietuviškai ir buvo romų tautybės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2021, 8:45 AM

Pavakarę išgirdusi skambutį į buto duris panevėžietė jas atvėrė. Laiptinėje stovinti romų tautybės pora – vyras ir moteris – ėmė prašyti, kad šeimininkė paaukotų maisto ir pinigų.

Su nepažįstamaisiais panevėžietė nesileido į kalbas ir užtrenkė duris. Tačiau po kiek laiko vėl nuaidėjo durų skambutis.

Šįsyk laiptinėje stovėjo tik viena romė. Ji maldavo pagalbos, esą susižeidė koją.

Pagailėjusi nelaimėlės panevėžietė išėjo į laiptinę pažiūrėti, kas jai nutiko.

Vos tik sulaukęs akimirkos, kai buvo nukreiptas senutės dėmesys, pradėjo veikti vienu aukštu žemiau esančioje laiptinės aikštelėje pasislėpęs romės bendrininkas.

Jis paslapčia pro tariamai sužeistą bendrininkės koją apžiūrinčios moters nugarą įsliūkino į svetimą butą, iškraustė koridoriuje padėtą rankinę ir iš joje buvusios piniginės pavogė 32 eurus.

Vagišiui išbėgus iš buto iš paskos pasileido ir bendrininkė.

Pareiškimą policijai parašiusi nukentėjusioji ne itin sugebėjo apibūdinti vagių porą. Abu kalbėjo lietuviškai ir buvo romų tautybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.