Kauno ir Kauno rajone dviejų girtų vairuotojų kelionė baigėsi avarija

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl dviejų mieste bei rajone įvykusių avarijų, kurias galėjo sukelti girti vairuotojai.

 Vienam vairuotojui buvo nustatytas vidutinis o kitam - sunkus girtumo laipsnis. <br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Vienam vairuotojui buvo nustatytas vidutinis o kitam - sunkus girtumo laipsnis. <br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2021, 12:24 PM

Penktadienį 15 val. 45 min. policija gavo pranešimą apie Kaune, Jonavos gatvėje, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje susidūrusius automobilius: „Audi 80“, vairuojamą vyro (gim. 1983 m.), ir „Toyota Proace City Verso“, vairuojamą vyro (gim. 1978 m.).

Į įvykio vietą atvykusiems pareigūnams kilo įtarimas, kad „Audi 80“ vairuotojas gali būti neblaivus.

Šie įtarimai pasitvirtino vairuotoją patikrinus alkoholio matuokliu – juo automobilio „Audi 80“ vairuotojui nustatytas sunkus (2,53 prom.) girtumo laipsnis.

Šeštadienį 17 val. 25 min. policijos pareigūnai gavo pranešimą apie Kauno rajone, Vilkijoje, susidūrusius: automobilį „Opel Zafira“, vairuojamą vyro (gim. 1962 m.), ir motociklą „Kawasaki“, vairuojamą vyro (gim. 1997 m.).

Per avariją sužalotas motociklininkas buvo išvežtas į ligoninę, o sužalojimų išvengęs automobilio vairuotojas buvo patikrintas alkoholio matuokliu.

Prietaisas parodė, kad automobilį „Opel Zafira“ vairavusio vyro kraujyje yra 2,38 prom. alkoholio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.