Nuteistasis telefoną slėpė intymioje vietoje

Kalėjimų departamentas pranešė, kad pirmadienį, 13 val. Šiaulių tardymo izoliatoriaus Priėmimo–paskirstymo skyriuje atliekant į įstaigą atgabento nuteistojo kratą metalo detektoriumi, pareigūnams kilo įtarimas, kad asmuo kažką slepia išeinamojoje angoje.

Telefonas buvo slepiamas išeinamojoje angoje.<br>KD asociatyvi nuotr.
Telefonas buvo slepiamas išeinamojoje angoje.<br>KD asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2021, 1:07 PM

Nuteistajam pareigūnai pasiūlė užeiti į atskirą patalpą, išsiimti ir atiduoti draudžiamą daiktą. Vyriškiui teko atsisveikinti su intymioje vietoje slėptu mobiliojo ryšio telefonu „GTSTAR“.

Kaip pažymi Saugumo valdymo skyriaus viršininkas Paulius Blažukas, šiuolaikinė įranga leidžia aptikti draudžiamus daiktus net tokiose ypač „slaptose“ ir „saugiose“ vietose.

„Atvejis, kai draudžiami daiktai slepiami intymiose vietose – ne naujiena. Taip besielgiantieji, matyt, tikisi, kad būtent jiems pavyks per kratą „praslysti“ su paslėptu telefonu, tačiau turiu nuvilti – ko dėl suprantamų priežasčių negali pastebėti pareigūnas, visada pastebės speciali įranga“, – sako Saugumo valdymo skyriaus viršininkas.

Kratos procesas visuomet fiksuojamas vaizdo registratoriumi. Tai padeda išvengti nesusipratimų, konfliktinių situacijų ir draudžiamus daiktus įnešti bandžiusio asmens bandymų nuneigti jam nepalankią, tačiau akivaizdžią tiesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.