Šiauliuose nufilmuota vagystė iš praduotuvės – dabar policija prašo pagalbos atpažįstant įtariamąjį

Šiaulių policija kreipiasi pagalbos į visuomenę ir prašo atpažinti vagyste įtariamą vyrą. Jis buvo užfiksuotas apvogtos parduotuvės vaizdo kameromis.

 Šiauliuose nufilmuota vagystė iš praduotuvės – dabar policija prašo pagalbos atpažįstant įtariamąjį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Šiauliuose nufilmuota vagystė iš praduotuvės – dabar policija prašo pagalbos atpažįstant įtariamąjį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2021, 10:53 AM, atnaujinta Jul 29, 2021, 10:58 AM

Pagalbos prašymą Šiaulių apskrities VPK išplatino socialiniame tinkle „Facebook“. Kaip rašoma policijos pranešime, prašoma atpažinti vyrą, kuris liepos 9 d. apie 2 val. 30 min. Šiauliuose, Sevastopolio g. 19, išdaužė parduotuvės langą, ir iš parduotuvės pavogė kasos aparatą su stalčiumi, kuriame buvo 100 eurų.

Asmenis, galinčius suteikti naudingos informacijos ir padėti išaiškinti vagį, policija prašo susisiekti su tyrėju Edvardu Aleksandravičiumi, tel. 8 700 63 798, el. p. edvardas.aleksandravicius@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.