Prokurorai nutraukė tyrimą dėl nepilnamečio mirties: vaikinas nuskendo

Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroras priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl nepilnamečio asmens mirties. Toks sprendimas priimtas nustačius, kad nepilnametis I.S. mirė nelaimingo atsitikimo metu, įkritęs į vandens telkinį ir nuskendęs.

Prokurorai nutraukė tyrimą dėl nepilnamečio mirties: vaikinas nuskendo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Prokurorai nutraukė tyrimą dėl nepilnamečio mirties: vaikinas nuskendo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2021, 4:39 PM, atnaujinta Aug 11, 2021, 4:47 PM

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, šis ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas 2021 m. balandžio 3 d., kai į policiją kreipėsi Pilviškių miestelio gyventoja, pranešdama apie savo nepilnamečio sūnaus dingimą.

Tyrimas buvo pradėtas dėl asmens dingimo be žinios, tačiau tą pačią dieną I.S. kūnas buvo rastas Pilviškiuose esančiame vandens telkinyje.

Tyrimas buvo tęsiamas toliau, siekiant nustatyti jaunuolio mirties priežastį. Tyrimo, kurį atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnai, metu buvo kruopščiai ištirtos skaudaus įvykio aplinkybės.

Įvertinus surinktus duomenis, liudytojų apklausas, specialistų išvadas, nebuvo gauta objektyvių duomenų, kad nepilnametis asmuo galėjo būti nužudytas ar su jo mirtimi galėjo būti susiję kiti asmenys. Ikiteisminis tyrimas nutrauktas konstatavus, kad nebuvo padaryta veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių.

Prokuroro nutarimas nutraukti ikiteisminį tyrimą gali būti skundžiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.