Kaune į svetimą butą įsiveržusi mergina dėl akoholio butelio sumušė ten gyvenusią nepilnametę

Kaune ketvirtadienį į svetimą butą įsiveržusi mergina pagrasino jo gyventojams peiliu, pavogė asmeninio turto ir smogė nepilnametei.

Kaune ketvirtadienį į svetimą butą įsiveržusi mergina pagrasino jo gyventojams peiliu, pavogė turto ir smogė nepilnametei.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune ketvirtadienį į svetimą butą įsiveržusi mergina pagrasino jo gyventojams peiliu, pavogė turto ir smogė nepilnametei.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2021, 10:36 AM

Pasak Policijos departamento, rugsėjo 16 d. apie 17 val. 40 min. Kaune, Savanorių pr., į svetimą butą įsiveržusi mergina ir pagrasinusi buto gyventojams peiliu, pavogė alkoholio butelį, buto raktus bei šalindamasi kumščiu sudavė nepilnamtei (gim. 2004 m.) į veidą. 

Įtariamoji (gim. 1998 m.) paguldyta į ligoninę.

Pagal Baudžiamąjį kodeksą tas, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Pradėtas ikiteisiminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.