Į parduotuvę išėjusios dvi kalinės nukrypo į šoną: ėjo pas ką tik į laisvę paleistą vyriškį pasiimti narkotikų

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai išaiškino ir sulaikė asmenis, įtariamus narkotinių medžiagų perdavimu į įkalinimo įstaigą.

 Į parduotuvę išėjusios dvi kalinės nukrypo į šoną: ėjo pas ką tik į laisvę paleistą vyriškį pasiimti narkotikų.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
 Į parduotuvę išėjusios dvi kalinės nukrypo į šoną: ėjo pas ką tik į laisvę paleistą vyriškį pasiimti narkotikų.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2021, 1:32 PM, atnaujinta Sep 27, 2021, 1:36 PM

Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, pagal gautą informaciją, Vilniaus mieste buvo sulaikytos Vilniaus pataisos namų atvirosios kolonijos sąlygomis bausmę atliekančios dvi nuteistosios, kurios buvo išleistos į konkrečią parduotuvę, tačiau nukrypo nuo joms nustatyto maršruto.

Taip pat pareigūnai sulaikė vyrą, turėjusį su savimi galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų, kurias, kaip įtariama, ketino perduoti minėtoms nuteistosioms. Sulaikytas vyras prieš vieną dieną buvo paleistas iš Alytaus pataisos namų, atlikęs ten laisvės atėmimo bausmę.

Dėl įvykio Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdyba atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.