Girtas vairuotojas nuo policijos iš Vilniaus spruko į Baltarusiją – Medininkų pasienio punkte sustabdė „ežys“ Vežėsi dvi girtas damas

Nuo patrulių sprukusio vairuotojo kelionė baigėsi Medininkų pasienio kontrolės punkte – girto vyro vairuojamą transporto priemonę sustabdė „ežys“. Pažeidėjui surašytas administracinių nusižengimų protokolas už daugybę Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

 Girtas vairuotojas nuo policijos iš Vilniaus spruko į Baltarusiją – Medininkų pasienio punkte sustabdė „ežys“.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Girtas vairuotojas nuo policijos iš Vilniaus spruko į Baltarusiją – Medininkų pasienio punkte sustabdė „ežys“.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 3:10 PM, atnaujinta Oct 29, 2021, 3:16 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, spalio 29 d. apie 4 val. 07 min. sostinės Dzūkų g. patrulių ekipažas pastebėjo automobilį „Mercedes Benz“, kurio vairuotojas įtartinai manevravo per eismo juostas. Buvo nuspręsta sustabdyti šį įtartiną automobilį ir patikrinti.

Pareigūnai įjungė specialiuosius garso bei šviesos signalus ir nurodė automobilio vairuotojui sustoti. Tačiau „Mercedes Benz“ vairuotojas padidino greitį ir važiavo toliau.

Policijos patruliai, važiuodami paskui nestojusį automobilį, per garsiakalbį vis reikalavo sustoti, tačiau į reikalavimus sustabdyti transporto priemonę bėglys nereagavo ir viršydamas greitį, pažeisdamas KET reikalavimus, lėkė Liepkalnio g., vėliau Minsko pl. Medininkų pasienio punkto link.

Vietomis pažeidėjes spaudė greičio pedalą iki 180 km/val. – keldamas pavojų ne tik sau, bet ir kitiems eismo dalyviams.

Netoli Medininkų kaimo, Vilniaus r., pareigūnams į pagalbą skubėjo kitas ekipažas, kuris laiku spėjo panaudoti specialią priemonę „Ežį“ – sprunkančio pažeidėjo automobilio greitis sumažėjo, tačiau bėglys vis dar bandė pabėgti nuo jį besivejančių patrulių.

Tik įvažiavus į Medininkų pasienio kontrolės punktą, bėglio kelionė baigėsi.

Netrukus paaiškėjo, kad automobilį vairavo girtas (1,08 prom.), vyras (gim. 1971 m.), kartu važiavo ir dvi akivaizdžiai neblaivios keleivės (gimusios 1973 m. ir 1978 m.).

Vairuotojas vengė sulaikymo, priešinosi policijos pareigūnams, todėl buvo panaudotos specialiosios priemonės.

Pažeidėjas pristatytas į policijos įstaigą, jam surašytas protokolas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.