Pareigūnai prašo pagalbos atpažįstant sukčiavimu įtariamą vyriškį

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl sukčiavimo, kuomet rugpjūčio 24 d. iš paštomato, esančio Vilniuje, Mindaugo gatvėje, buvo atsiimta prekė – nešiojamasis kompiuteris, kurį išsiuntė asmuo, iš moters gavęs 400 eurų pavedimą.

Rugpjūčio 24 d. iš paštomato, esančio Vilniuje, buvo atsiimta prekė – nešiojamasis kompiuteris, kurį išsiuntė asmuo, iš moters gavęs 400 eurų pavedimą.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Rugpjūčio 24 d. iš paštomato, esančio Vilniuje, buvo atsiimta prekė – nešiojamasis kompiuteris, kurį išsiuntė asmuo, iš moters gavęs 400 eurų pavedimą.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2021, 1:53 PM

Tyrimo metu paaiškėjo, kad moteris pinigus į kompiuterį parduodančio asmens sąskaitą pervedė manydama, kad moka už pagal skelbimą rasto buto nuomą. Vaizdo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyriškį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariatą telefonu 8 700 649 23 arba rašyti el. p. vilune.urmuleviciute@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.