Petro Gražulio vairuojamas automobilis užfiksuotas lekiantis 150 km/h greičiu Seimo narys liejo pyktį: „Koks jūsų reikalas, kas vairavo“

Skandalingasis politikas Petras Gražulis, panašu, vėl prisidirbo.

P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>T.Bauro nuotr.
P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>T.Bauro nuotr.
P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>T.Bauro nuotr.
P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>T.Bauro nuotr.
P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
P.Gražulis nemoka be skandalų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 1:15 PM, atnaujinta Nov 27, 2021, 1:29 PM

Portalas 15min.lt gavo skaitytojų medžiagą, kurioje užfiksuota, kaip Seimo nario vairuojamas automobilis autostradoje lekia ne mažesniu kaip 150 kilometrų per valandą greičiu.

Anot portalo, pažeidimas užfiksuotas praėjusią savaitę.

P. Gražulis šeštadienį BNS patvirtino vykęs minėtu automobiliu, jis sakė matęs mašiną, kuri „važinėjo pirmyn-atgal“. Tačiau politikas neatsakė, ar tai jis vairavo „Lexus“.

„Nebūtinai aš vairavau, aš galėjau ir sėdėdamas gale matyti. (...) Koks jūsų reikalas, kas vairavo. Nei sustot pakely negaliu, nei į parduotuvę nueit negaliu...“, – žurnalistų dėmesiu piktinosi Seimo narys.

„O tie, kurių spidometras rodė 150, jie neviršijo (greičio – BNS)? Paklauskit, ar baudą susimokėjo“, – kalbėjo P. Gražulis.

Nuo lapkričio 1 dienos iki kovo pabaigos lengviesiems automobiliams automagistralėse galima važiuoti ne didesniu kaip 110 kilometrų per valandą greičiu.

2011 metais P. Gražuliui taip pat teko aiškintis dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Tuomet fiksuota, kad jo iš Latvijos bendrovės nuomojamas visureigis BMW daugiau kaip 30 kartų viršijo greitį, tačiau politikui tada skirta tik 1000 litų bauda (apie 290 eurų) už tai, kad atsisakė nurodyti, kas vairavo visureigį.

Mat P. Gražulis savo kaltę pripažino tik dėl vieno greičio viršijimo atvejo. Kas nuomojamą automobilį vairavo kitus kartus, politikas tikina nežinąs.

62-ejų P.Gražulis ne kartą turėjo reikalų su kelių policija už chuliganišką vairavimą. Vasarą politikas įkliuvo policijai už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Tąkart automagistralėje susidariusioje spūstyje įstrigęs vyras panoro į tualetą, suktelėjo į šalikelę ir užsidirbo baudą.

Pareigūnų ekipažą ir prabangų automobilį „Lexus“ vairuojantį P.Gražulį įamžino pro šalį važiavę žmonės.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų