Į kriptovaliutų įmonę investuojantys moteris ir vyras bendrai prarado beveik 65 tūkst. eurų

Per daugiau kaip tris mėnesius moteris ir jaunuolis, investuodami į kriptovaliutos įmonę, bendrai prarado virš 64 tūkst. eurų.

Per daugiau kaip tris mėnesius moteris ir jaunuolis, investuodami į kriptovaliutos įmonę, bendrai prarado virš 64 tūkst. eurų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Per daugiau kaip tris mėnesius moteris ir jaunuolis, investuodami į kriptovaliutos įmonę, bendrai prarado virš 64 tūkst. eurų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-12 09:29

Sausio 11 d. apie 11 val. 4 min. gautas pranešimas, kad moteris (gim. 1949 m.) nuo 2021 m. spalio 4 d. į užsienyje registruotą kripto valiutos įmonę pervedė 27 350 eurų, o jaunuolis (gim. 1999 m.) į tą pačią įmonę pervedė 37 100 eurų, teigia Policijos departamentas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo didelės vertės svetimą turtą ar turtinę teisę arba didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes arba išvengė didelės vertės turtinės prievolės, arba ją panaikino, arba sukčiavo dalyvaudamas organizuotoje grupėje, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.