Šalčininkų rajone per valandą sugauti įtariamieji apvogę vietinę parduotuvę

Sausio 18 d. buvo įsibrauta į Kalesninkų seniūnijos, Mantviliškių kaime esančią maisto prekių parduotuvę. Įvykdę vagystę įtariamieji nustatyti ir sulaikyti per vieną valandą.

Šalčininkų rajone per valandą sugauti įtariamieji apvogę vietinę parduotuvę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Šalčininkų rajone per valandą sugauti įtariamieji apvogę vietinę parduotuvę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-20 15:06, atnaujinta 2022-01-20 15:15

Kaip praneša Šalčininkų rajono policijos komisariatas, sausio 18 d. buvo gautas pranešimas dėl to, kad laikotarpiu nuo sausio 17 d. 16 val. iki sausio 18 d. 7 val. apgadinus įėjimo duris ir nulaužus ant metalinių grotų, kuriomis buvo papildomai uždengtos durys, kabančią pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į parduotuvę. Iš jos buvo pavogti alkoholio, tabako gaminiai bei mėsos ir kiti maisto produktai.

Taip pat nulaužus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į pagalbinę parduotuvės patalpą, tačiau iš jos nieko nepavogta.

Dirbdami karštais pėdsakais pareigūnai operatyviai, nustatė įtariamuosius, kurie švenčiant įvykdytą vagystę pasitiko pareigūnus visiškai girti. Įtariamųjų namuose, ant stalo stovėjo tušti alkoholinių gėrimų buteliai bei cigarečių pakeliai, kurių pavadinimai atitiko vogtus. Paklausus pastarųjų, iš kur gavo šiuos gaminius, vyriškis pasimetė ir prisipažino, kad naktį kartu su žmona įvykdė vagystę iš parduotuvės ir namuose, ir teritorijoje turi paslėpęs vogtus gaminius.

Atlikus kratą namuose ir pagalbinėse patalpose buvo rasti ir paimti nusikalstamos veikos padarymo įrankiai – metalinis laužtuvas, strypas. Taip pat buvo aptikti pavogti alkoholiniai gėrimai, maišas su mėsos gaminiais ir kitais produktais.

Tikslus pavogtų prekių iš parduotuvės skaičius – nenustatytas, padarytas turtinės žalos dydis tikslinamas.

Įtariamieji sulaikyti ir pristatyti į areštinę. Už šį nusikaltimą yra numatyta bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.