Žinutėmis moteriai grasinęs klaipėdietis galiausiai į jos namo laiptinę atėjo su peiliu rankose

Klaipėdos policija sulaikė vyrą, kuris kėlė realų pavojų pažįstamai moteriai. Pradžioje jai grasinęs trumposiomis žinutėmis, galiausiai vyriškis į moters namo laiptinę atėjo su peiliu rankose.

Žinutėmis moteriai grasinęs klaipėdietis galiausiai į jos namo laiptinę atėjo su peiliu rankose.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Žinutėmis moteriai grasinęs klaipėdietis galiausiai į jos namo laiptinę atėjo su peiliu rankose.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2022, 9:56 AM, atnaujinta Jan 26, 2022, 10:13 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, sausio 25 d. Klaipėdos m. PK gautas 1980 m. gimusios moters pareiškimas, kad tą pačią dieną iš pažįstamo 1976 m. gimusio vyro gavo SMS žinučių, kuriose jis grasino su ja susidoroti.

Apie 18 val. 30 min. vyriškis atėjo į daugiabučio laiptinę Laukininkų g., Klaipėdoje, ir laukė rankose laikydamas peilį.

Vyras, pas kurį rastas peilis, sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.