Kaune sulaikyti narkotines medžiagas turėję jaunuoliai, vienas iš jų – nepilnametis

Antradienio vakarą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė keturis jaunuolius, kurie, kaip įtariama, su savimi turėjo narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

 Kaune sulaikyti narkotines medžiagas turėję jaunuoliai, vineas iš jų – nepilnametis.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kaune sulaikyti narkotines medžiagas turėję jaunuoliai, vineas iš jų – nepilnametis.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2022, 2:19 PM, atnaujinta Jan 27, 2022, 2:24 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, sausio 25 d. apie 22 val. 10 min. Kaune, A. ir J. Gravrogkų g., Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo įtartinai važinėjantį automobilį „BMW 530D“, vairuojamą jauno vyro (gim. 2002 m.).

Su kėdainiečiu važiavo dar vienas Kėdainių miesto gyventojas (gim. 2002 m.) bei du kauniečiai (gimę 2004 m. ir 2003 m.).

Pareigūnams pradėjus kalbinti jaunuolius, jie taip ir nepaaiškino, kodėl važinėjasi pirmyn atgal, ką veikia šiame rajone. Kadangi jaunuoliai pareigūnams atrodė sutrikę ir išsigandę, o jų pasakojimų versijos išsiskyrė – atlikta dalinė automobilio vairuotojo ir keleivių apžiūra.

Apžiūros metu vienoje iš kauniečio (gim. 2003 m.) dėvimos striukės vidinėje kišenėje rasta metalinė dėžutė, kurioje aptiktos dvi plastikinės pakuotės. Vienoje – baltos spalvos milteliai, kitoje – neaiškios kilmės sintetiniai paketėliai su užrašu LSD.

Maža to, patikrinus automobilį, jame rasti dar du maišeliai, kuriuose buvo po 50 vnt. gelsvos spalvos, galimai narkotinės kilmės, tablečių.

Visi jaunuoliai buvo pristatyti į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Vėliau nepilnametis perduotas tėvams, o likę vaikinai – sulaikyti.

Pastaruosius pristačius į policijos įstaigą ir dar kartą atlikus apžiūrą, policijos pareigūnai pas vieną iš jų apatiniuose rūbuose aptiko slepiamų, kaip įtariama, kanapių. Jaunuoliai policijos pareigūnams iki šiol nebuvo žinomi.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.