Marijampolėje narkotikai rasti pas „Volkswagen“ keleivį, Vilkaviškyje – dviratininko kišenėje

Pirmadienį Marijampolės pareigūnai dalinių apžiūrų metu narkotikus aptiko pas du vyrus. Vienas jų važiavo „Volkswagen Passat“ automobiliu, kitas – dviračiu.

Marijampolėje narkotikai rasti pas „Volkswagen“ keleivį, Vilkaviškyje – dviratininko kišenėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Marijampolėje narkotikai rasti pas „Volkswagen“ keleivį, Vilkaviškyje – dviratininko kišenėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2022, 11:46 AM

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, balandžio 4 d. apie 20 val. 45 min. Marijampolėje, Varpo g. patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo vyras (gim. 2003 m.), automobilyje kartu taip pat buvo 3 vyrai (gimę 2003 m., 2003 m. ir 2003 m.).

Dalinės automobilio ir vaikinų apžiūros metu pas vieną iš keleivių rasta galimai augalinės kilmės narkotinės medžiagos – marihuanos – likučių.

Taip pat panašiu laiku, apie 20 val. 05 min., Vilkaviškyje esančioje Vytauto gatvėje patikrinimui buvo sustabdytas dviračiu važiavęs vyras (gim. 1996 m.).

Dalinės asmens apžiūros metu striukės kišenėje rasti du folijos ritinėliai su juose esančia augalinės kilmės, galimai, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.