Raseinių rajone girtas vyras į atlapus kibo kitam vyriškiui – su savimi turėjo ir medžioklinį šautuvą

Šeštadienio vakarą Raseinių rajone konfliktas kilo tarp dviejų vyriškių – vienam jų prireikė medikų pagalbos. Taip pat neeksploatuojamame įtariamojo automobilyje pareigūnai aptiko ir paėmė neteisėtai laikomą medžioklinį šautuvą.

Raseinių rajone girtas vyras į atlapus kibo kitam vyriškiui – su savimi turėjo ir medžioklinį šautuvą.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Raseinių rajone girtas vyras į atlapus kibo kitam vyriškiui – su savimi turėjo ir medžioklinį šautuvą.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2022, 9:45 AM

Šiaulių apskrities VPK praneša, jog balandžio 9 d. apie 20 val. 30 min. Raseinių rajone esančiame Ramonų kaime, namuose, galimai neblaivus (girtumą tikrintis atsisakė) vyras (gim. 1988 m.) sumušė kitą girtą (2,07 prom.) vyriškį (gim. 1965 m.).

Pirminiais duomenimis, nukentėjusiajam prireikė medikų. Suteikus medicinos pagalbą vyras išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tą pačią dieną apie 20 val. 50 min. namo kieme, įtariamojo neeksploatuojamame automobilyje, rastas ir paimtas neteisėtai laikomas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas.

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį ir uždarė į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.