Vilkaviškio rajone narkotikai rasti „Audi“ keleivio kišenėje – Jonavoje pas girtą vairuotoją

Sekmadienio naktį Jonavoje ir Vilkaviškio rajone pareigūnas įkliuvo du vyrai su narkotinėmis medžiagomis. Vienam iš jų nustatytas vidutinis girtumas.

Vilkaviškio rajone narkotikai rasti „Audi“ keleivio kišenėje – Jonavoje pas girtą vairuotoją.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vilkaviškio rajone narkotikai rasti „Audi“ keleivio kišenėje – Jonavoje pas girtą vairuotoją.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2022, 11:33 AM, atnaujinta Apr 10, 2022, 11:34 AM

Marijampolės apskrities VPK praneša, jog balandžio 10 d. apie 00 val. 05 min. Vilkaviškio rajono savivaldybėje, Gižų kaime esančioje K. Baršausko gatvėje pastebėtas įtartinai stovintis automobilis „Audi A4“, kuriame buvo trys vyrai.

Atlikus dalinę asmenų apžiūrą, vyro (gim. 1993 m.) striukės kišenėje buvo rastos augalinės kilmės galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos ir trintuvas su galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų likučiais.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti

Taip pat balandžio 10 d. apie 00 val. 20 min., kaip praneša Jauno apskrities VPK, Jonavoje, Žeimių g., automobilį „Škoda Octavia“ vairavo neblaivus vyras (gim. 1989 m.).

Patikrinimo metu automobilyje rasta galimai narkotinė medžiaga.

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,90 prom.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.