Įkliuvo dviračių ir paspirtukų vagis – teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė „etatinį“ dviračių ir paspirtukų vagį. Ne kartą už vagystes teistam vyrui skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams.

 Įkliuvo dviračių ir paspirtukų vagis – teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Įkliuvo dviračių ir paspirtukų vagis – teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2022, 12:38 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, balandžio 11 d. apie 16 val. 30 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje, namuose, sulaikytas „sezoninis“ dviračių ir paspirtukų vagis (gimęs 1980 m.). Įtariamasis atpažintas iš vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotos medžiagos. Kaip paaiškėjo, įtariamasis anksčiau ne kartą teistas už vagystes, jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėn.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnai atkreipia dėmesį dėl tinkamos dviračių apsaugos pasirinkimo. Plačiai paplitusios troselinės dviračio rakinimos spynos labai lengvai ir greitai įveikiamos, todėl vertėtų pasirinkti arba patikimesnes dviračio apsaugos priemones, arba vienu metu naudoti keletą apsaugos priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.