BMW automobiliu važiavę jaunuoliai prisivirė košės – pareigūnai narkotikų rado kuprinėse, kelkraštyje ir net pyragėliuose

Ketvirtadienio naktį pareigūnams sustabdžius BMW automobilį ir patikrinus vairuotoją bei keleivius buvo aptiktą tai, ko nesitikėta. Jaunuolių kuprinėse pareigūnai rado narkotikus, svaigalai taip pat buvo aptikti numesti kelkraštyje ir net įdėti į pyragėlius.

BMW automobiliu važiavę jaunuoliai prisivirė košės – pareigūnai narkotikų rado kuprinėse, kelkraštyje ir net pyragėliuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
BMW automobiliu važiavę jaunuoliai prisivirė košės – pareigūnai narkotikų rado kuprinėse, kelkraštyje ir net pyragėliuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2022, 11:51 AM

Klaipėdos apskrities VPK praneša, jog balandžio 21 d. apie 01 val. 05 min. Klaipėdos rajone esančiame Šlapšilės kaime buvo sustabdytas automobilis BMW 5, kuriame buvo 2001 m. gimęs vairuotojas ir 2003 m., 2002 m. ir 1999 m. gimę keleiviai. Dalinės apžiūros metu, kuprinėje buvo rasti du popieriniai lankstinukai su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga ir smulkintuvas su žalios spalvos, augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos likučiais.

Taip pat prie automobilio buvo rastas dar vienas lankstinukas su žalios spalvos, galimai narkotine medžiaga, o kiek toliau ant žemės, kelkraštyje, rasta dar viena kuprinė, kurioje buvo 4 į foliją suvynioti pyragėliai su kaip įtariama augalinės kilmės narkotine medžiaga. Šalia kuprinės buvusioje dėžutėje rasta dar žalios spalvos, augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos.

Pranešama, jog 2001 m. ir 1999 m. gimę vyrai sulaikyti, o gimusiems 2003 m., 2002 m. – įteikti šaukimai atvykti į apklausą.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.