Kaune pareigūnai rado daugiau nei ieškojo – įkliuvo ne tik du vagišiai, bet ir moteris su narkotikais

Praėjusį penktadienį Kauno apskrities VPK pareigūnai, ieškodami vagystę įvykdžiusių asmenų, rado ne tik juos, bet ir išaiškino kitą nusikalstamą veiką, susijusią su disponavimu narkotinėmis medžiagomis.

 Kaune pareigūnai rado daugiau nei ieškojo – įkliuvo ne tik du vagišiai, bet ir moteris su narkotikais.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
 Kaune pareigūnai rado daugiau nei ieškojo – įkliuvo ne tik du vagišiai, bet ir moteris su narkotikais.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2022, 10:57 AM

Kauno apskrities VPK praneša, jog balandžio 15 d. apie 22 val. 50 min. Kaune, Julijanavos g., iš didelių gabaritų ir pavojingų atliekų priėmimo aikštelės, prakirpus tvorą, buvo pavogti ten esantys metalai.

Kokia buvo padaryta turtinė žala – tikslinama.

Pareigūnai, vykdydami galimai metalus pavogusių asmenų paiešką, netrukus sulaikė vyrą (gim. 1982 m.). Kitas vyriškis (gim. 1982 m.) buvo sulaikytas namuose Aleksote. Abu sulaikytieji policijos pareigūnams jau yra žinomi.

Atliekant kratą vagyste įtariamojo vyro namuose, Veiverių plente, pas kartu buvusią moterį (gimusią 1979 m.) pareigūnai aptiko galimai narkotinių medžiagų.

Dėl šių įvykių Kauno apskrities VPK Nemuno policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Už įvykdytą nusikalstamą veiką vyrams gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų, o moteriai – laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?