Vilniuje stovinčiame automobilyje prie vairo rastas girtas vyras – kartu su juo buvo ir mažamečiai vaikai

Pirmadienio vakarą Vilniuje stovinčiame automobilyje rastas vyras vairuotojas sėdintis prie vairo. Automobilyje kartu buvo ir mažamečiai vaikai.

Vilniuje stovinčiame automobilyje prie vairo rastas girtas vyras – kartu su juo buvo ir mažamečiai vaikai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje stovinčiame automobilyje prie vairo rastas girtas vyras – kartu su juo buvo ir mažamečiai vaikai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2022, 11:10 AM

Pirmadienio vakarą, apie 17 val. 38 min., buvo gautas pranešimas, kad Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvių sankirtoje stovi automobilis, vairuotojas sukniubęs, durelės užrakintos, viduje du mažamečiai vaikai.

Atvykę ugniagesiai panaudojo parankines priemones ir atidarė automobilio „Audi A4“ dureles. Vyriškis buvo perduotas medikams.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad paaiškėjo, jog vairuotojas sveikata nesiskundžia, jis yra akivaizdžiai neblaivus – 34 metų vyrui nustatytas daugiau nei 2,5 promilių girtumas.

Mašinoje su tėvu buvę vaikai – 5 metų mergaitė ir 3 metų berniukas – perduoti atvykusiai mamai.

Vairuotojas pareigūnams pasakojo, kad automobiliu iš autoserviso vyko namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.