Kaunietė per savaitę pareigūnams su narkotikais įkliuvo du kartus

Praėjusį penktadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė kaunietę, kuri lygiai prieš savaitę pareigūnams įkliuvo dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis, o šįkart, kaip įtariama, užsiėmė jų platinimu.

Kaunietė per savaitę pareigūnams su narkotikais įkliuvo du kartus.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kaunietė per savaitę pareigūnams su narkotikais įkliuvo du kartus.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2022, 11:34 AM, atnaujinta Apr 29, 2022, 12:17 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, balandžio 22 d. apie 11 val. Kaune, Veiverių g., esančioje degalinėje pareigūnai pastebėjo moterį (gimusi 1979 m.), kuri staigiai persėdo iš automobilio „Toyota Prius“, kuriame buvo vyras (gim. 1980 m.), į kitą automobilį „VW Passat“.

Kilus įtarimui, pareigūnai nedelsė patikrinti, o ir nuojauta pasitvirtino – moteris ant grindinio išmetė skaidrios spalvos permatomą užspaudžiamą maišelį, kuriame buvo baltos spalvos milteliai su galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

Apžiūrėjus asmenų automobilius, jų viduje taip pat buvo rasta skaidrios spalvos permatomi užspaudžiami maišeliai su galimai narkotinėmis ar psichotropinės medžiagomis.

Pareigūnams atliekant neatidėliotiną kratą moters namuose, įvairiose vietose rasta skirtingų dydžių pakuočių su galimai narkotinėmis medžiagomis. Abu asmenys policijos pareigūnams jau yra žinomi.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už įvykdytą nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.