Išaiškinti narkotikų tiekėjai į Pravieniškių pataisos namus – visi jie gerai žinomi teisėsaugai

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių psichotropinių medžiagų permetimo į Pravieniškių pataisos namus-atvirąją koloniją, išaiškino visą grupę asmenų, įtariamų prisidėjus prie šio nusikaltimo. Paaiškėjo, kad visi puikiai žinomi teisėsaugai, ne vieną kartą teisti už panašaus pobūdžio nusikaltimus.

 Išaiškinti narkotikų tiekėjai į Pravieniškių pataisos namus – visi jie gerai žinomi teisėsaugai.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
 Išaiškinti narkotikų tiekėjai į Pravieniškių pataisos namus – visi jie gerai žinomi teisėsaugai.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2022, 2:23 PM

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 2 dalį buvo pradėtas dėl neteisėto disponavimo dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti. Tyrėjai atlikę daugybę viešo ir neviešo pobūdžio ikiteisminio tyrimo veiksmų, nustatė, kokie asmenys, galimai padarė minėtą nusikalstamą veiką. Viso tyrimo metu sulaikyti penki asmenys, trims iš jų buvo skirtos kardomosios priemonės – suėmimas, atliktos kratos, kurių metu buvo paimtas didelis kiekis narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Pareigūnams pavyko nustatyti, kas narkotines medžiagas galėjo permesti į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos teritoriją, ir kas organizavo visą nusikalstamą operaciją. Taip pat išaiškino asmenį, iš kurio draudžiamų daiktų mėtytojai galimai įgydavo narkotines medžiagas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.