Vilkaviškio rajone pareigūnams įkliuvo jaunuolis: kvaišalų rasta tiek kišenėse, tiek automobilyje

Ketvirtadienio vakarą Vilkaviškio rajone pas jaunuoli rasta narkotikų. Kvaišalai taip pat aptikti ir jo vairuojamame automobilyje.

Vilkaviškio rajone pareigūnams įkliuvo jaunuolis: kvaišalų rasta tiek kišenėse, tiek automobilyje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilkaviškio rajone pareigūnams įkliuvo jaunuolis: kvaišalų rasta tiek kišenėse, tiek automobilyje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-20 09:32

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, gegužės 19 d. apie 20 val. 10 min., Vilkaviškio rajone, Kisiniškių kaime esančioje Simanėliškių gatvėje, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Volkswagen Golf“. Jį vairavo 2002 m. gimęs jaunuolis.

Policijos pareigūnams atliekant asmens dalinę apžiūrą, jaunuolio rūbuose rastas folijos ritinėlis su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Taip pat rastas ir cigarečių pakelis, kuriame buvo lankstinukas su, įtariama, narkotikais.

Patikrinus automobilį rastas lankstinukas ir folijos ritinėlis su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.