Areštinės nenorėjęs girtas smurtautojas spruko pro langą – po gaudynių sučiuptas laukuose

Biržų rajone pareigūnai laukais vaikėsi girtą smurtautoją, kuris nenorėdamas važiuoti į areštinę išlipo pro langą ir bandė pasprukti.

Areštinės nenorėjęs girtas smurtautojas spruko pro langą – po gaudynių sučiuptas laukuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Areštinės nenorėjęs girtas smurtautojas spruko pro langą – po gaudynių sučiuptas laukuose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-21 12:05, atnaujinta 2022-05-21 12:10

Kaip pranešė Policijos departamentas, gegužės 20 d. apie 9 val. 30 min. Biržų r., Daumėnų kaime, savo namuose, išlipęs pro namo langą, paspruko sulaikytas dėl smurto artimoje aplinkoje girtas (2,57 prom.) vyras (gim. 2003 m.).

Įtariamasis turėjo būti konvojuojamas į Panevėžio apskrities VPK areštinę.

Po trumpų gaudynių tą pačią dieną apie 10 val. Biržų r., ties Daumėnų kaimu, laukuose, vyras buvo sulaikytas ir vis dėlto uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kalinio pabėgimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas būdamas sulaikytas, suimtas ar atlikdamas arešto, laisvės atėmimo ar laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę pabėgo iš jo laikymo vietos, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.