Pavydas sukilo dėl brolio: URM darbuotojas Vilniuje apspardė savo motiną ir išvijo ją iš namų

Vilniaus policija sulaikė ir į areštinę uždarė Užsienio reikalų ministerijos darbuotoją. Įtariama, kad būdamas girtas jis smurtavo prieš savo motiną, išvijo ją iš jos pačios namų.

Užsienio reikalų ministerijos darbuotojas uždarytas į areštinę dėl smurto artimoje aplinkoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Užsienio reikalų ministerijos darbuotojas uždarytas į areštinę dėl smurto artimoje aplinkoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2022, 7:34 AM, atnaujinta May 30, 2022, 9:05 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, konfliktas tarp motinos ir sūnaus, kurį teko spręsti policijai, kilo vėlu šeštadienio vakarą, gegužės 28 d. Kaip rašoma policijos pranešime, apie 23 val. Vilniuje, Krokuvos g., namuose, vyriškis smurtavo prieš moterį (gim. 1957 m.) taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Girtas įtariamasis (girtumą pasitikrinti atsisakė) Užsienio reikalų ministerijos darbuotojas (gim. 1984 m.) uždarytas į areštinę. 

Lrytas.lt žiniomis, URM darbuotojas smurtavo prieš savo motiną. Policiją dėl smurto išsikvietė pati moteris. Ji sakė, kad sūnus spardytis pradėjo jai miegant. Apspardęs motiną, vyras ją išvarė iš namų.

Nurodytu adresu atvykę policijos patruliai moterį rado laiptinėje. Ji pasakojo, kad URM dirbantis sūnus turi savo butą, tačiau gyvena kartu su ja. Šeštadienio vakarą būdamas girtas jis pradėjo priekaištauti dėl savo brolio. Žodis po žodžio vyras tapo agresyvus, kelis kartus spyrė jai į nugarą ir išvijo iš jos pačios namų.

Smurtą patyrusi moteris jautėsi blogai, jai sukilo spaudimas, todėl į įvykio vietą buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Jie moterį apžiūrėjo, bet į ligoninę nevežė.

Tuo tarpu smurtavęs vyras buvo sulaikytas ir nakvojo areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Baudžiamasis kodeksas už tai numato viešuosius darbus arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.