Į Lietuvą neįleistas suklastotus dokumentus rodęs rusas

Lavoriškių punkte pasieniečiai neleido į Lietuvą įvažiuoti Rusijos piliečiui, kuris patikros metu pateikė įtartinus vairuoto lengvojo automobilio dokumentus. Pirminiais duomenimis, ir rusiškas transporto priemonės registracijos liudijimas, ir techninis pasas yra suklastoti.

Lavoriškių užkarda.<br>VSAT nuotr.
Lavoriškių užkarda.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 12:04 PM, atnaujinta Jun 6, 2022, 12:07 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių kontrolės punkte patikrino į Lietuvą vykusio 63-ejų Rusijos piliečio ir jo vairuoto automobilio „Kia Rio“ dokumentus.

Užsieniečio pateikti asmens dokumentai buvo nepriekaištingi, tačiau kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad 2019 m. laidos „Kia Rio“ rusiškas techninis pasas, įtariama, yra visiška klastotė. Taip pat įtarimų sukėlė ir vyro pateiktas rusiškas automobilio registracijos liudijimas.

Nustatyta, kad įrašai registracijos dokumente nesutampa su identifikaciniais automobilio kėbulo numeriais. Pirminiais duomenimis, šis dokumentas taip pat yra visiška klastotė.

Vyrui neleista įvažiuoti į šalį. Lavoriškių užkardos pareigūnai įtartinus dokumentus paėmė, o užsieniečiui surašė atsisakymą leisti atvykti į Lietuvą. Rusui teko grįžti į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?