Kaune pareigūnai žaibiškai sučiupo ilgapirštį: vyras įkliuvo su visais įkalčiais

Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai, gavę pilietiškų asmenų pranešimą, nepraėjus nė pusvalandžiui sulaikė vyrą, kuris įtariamas vagyste.

Kaune pareigūnai žaibiškai sučiupo ilgapirštį: vyras įkliuvo su visais įkalčiais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune pareigūnai žaibiškai sučiupo ilgapirštį: vyras įkliuvo su visais įkalčiais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2022, 12:56 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, liepos 23 d. apie 23 val. 30 min. gautas pilietiškos moters ir vyro pranešimas, jog pastebėjo įtartiną vyrą, kuris Kaune, Studentų gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, „tikrina“ stovinčius automobilius.

Pranešėjai pamatė, jog vyras įsėdo į paskutinį stovėjusį automobilį „Peugeot“.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai pastebėjo automobilį „Peugeot“ su įjungtu avariniu signalu ir prie vairo sėdintį vyriškį.

Pareigūnams pasiteiravus, ką vyras veikia, pastarasis teigė, jog renka daiktus, kurių prašė draugas. Paprašius piliečio išlipti iš automobilio ir pateikti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, vyras išlipdamas iš automobilio kartu su savimi pasiėmė ir kuprinę.

Pareigūnams apžiūrėjus pastarosios turinį, rasti įvairūs rūbai ir multimedija, taip pat paaiškėjo, jog automobilis „Peugeot“ priklauso ne jame sėdėjusiam vyrui. Sulaikytas Kauno rajono gyventojas (gim. 1990 m.) jau buvo žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.