Prie Varėnos „Opel“ vairuotojas pražudė savo žmoną: prabilo tragediją matę liudininkai

Dviejų šeimų kelionė sekmadienį netoli Varėnos baigėsi nelaime. Šlapiame kelyje susidūrė lengvieji automobiliai „Opel Zafira“ ir „Volvo XC90“. Žuvo jauna moteris, medikų pagalbos prireikė 5 asmenims.

Po automobilių „Opel“ ir „Volvo“ kaktomušos Varėnos rajone žuvo jauna moteris.<br>Policijos nuotr.
Po automobilių „Opel“ ir „Volvo“ kaktomušos Varėnos rajone žuvo jauna moteris.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2022, 6:44 AM

Avarija pavakare ties Barčių kaimu įvyko, kai ką tik buvo nušniokštęs lietus.

Pirminiais duomenimis, 41 metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Zafira“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir beveik kaktomuša trenkėsi į 38 metų moters vairuojamą „Volvo“.

Iš aplamdytų automobilių nelaimėlius vadavo ugniagesiai gelbėtojai. „Opel Zafira“ vairuotojas nebuvo praradęs sąmonės. Iš šio automobilio ištraukta jo 38 metų žmona po valandos mirė.

Automobilio „Volvo“ vairuotoja, jos 58 metų giminaitė bei 3 ir 15 metų vairuotojos vaikai buvo išgabenti į ligoninę.

Vairuotoja su mažamete dukra ir paaugliu sūnumi vėliau buvo išleisti gydytis namuose, o „Opel Zafira“ vairuotojas ir „Volvo“ keleivė dėl patirtų sužalojimų buvo paguldyti į ligoninę.

Policijos pareigūnai, pradėję tyrimą dėl žmogaus gyvybę nusinešusios nelaimės, kol kas negali tiksliai pasakyti, dėl kokių priežasčių „Opel Zafira“ įlėkė į priešpriešinio eismo juostą, ar vairuotojas važiavo saugiu greičiu.

Socialiniuose tinkluose komentuodama šį tragišką įvykį avarijos liudininkė teigė: „Prieš mūsų nosį prašvilpė „Opel“ dideliu greičiu. Asfaltas šlapias, tik po lietaus. Mus pamatęs pradėjo mėtytis po visą kelią, matyt, stabdė. Mums iš paskos važiavo „Volvo“, kuriam nebuvo kur dėtis posūkyje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.