Sukčiai iššlavė buhalterės asmeninę ir darbo sąskaitas: pasisavinta beveik 20 tūkst. eurų

Į pareigūnus kreipėsi moteris, nukentėjusi nuo sukčių. Aktyvavusi atsiųstą nuorodą nukentėjusioji neteko milžiniškos sumos ne tik iš asmeninės sąskaitos, bet buvo pasisavinti ir įmonės, kurio moteris dirba, pinigai.

Sukčiai iššlavė buhalterės asmeninę ir darbo sąskaitas: pasisavinta beveik 20 tūkst. eurų.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Sukčiai iššlavė buhalterės asmeninę ir darbo sąskaitas: pasisavinta beveik 20 tūkst. eurų.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2022, 9:24 AM

Liepos 28 d. į Raseinių rajono PK kreipėsi moteris (gim. 1957 m.), kuri pranešė, kad liepos 27 d. apie 13 val. 39 min. Raseiniuose nenustatytas asmuo į elektroninį paštą atsiuntė nuorodą, kurią moteris paspaudusi aktyvavo.

Kaip praneša Policijos departamentas, moteris vėliau pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos neteisėtai pervesta 9 900 eurų, o iš įmonės, kurioje nukentėjusioji dirba buhaltere, sąskaitos, neteisėtai pervesta dar 9 196 eurai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.