Kaune pareigūnai skubėjo malšinti 2 vyrų konfliktą: paaiškėjo, kad jie nesutaria dėl narkotikų

Kauno apskrities VPK gautas pranešimas, kad rugpjūčio 4 d. Reagavimo valdybos pareigūnas ne tarnybos metu Kaune, E. Volterio gatvėje, pastebėjo du konfliktuojančius vyrus.

Kaune pareigūnai skubėjo malšinti 2 vyrų konfliktą: paaiškėjo, kad jie nesutaria dėl narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Kaune pareigūnai skubėjo malšinti 2 vyrų konfliktą: paaiškėjo, kad jie nesutaria dėl narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2022, 2:26 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, ketvirtadienio vakarą apie 19 val. 15 min. Kaune, E. Volterio gatvėje, girtas (2,94 prom.) vyras (gim. 1972 m.), kilus žodiniam konfliktui, panaudojo fizinę jėgą prieš kitą vyrą.

Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog žodinis konfliktas kilo dėl galimai narkotinių medžiagų.

Dar tą patį vakarą policijos pareigūnai atliko kratą smurtavusio vyro bute, kuriame rastos ne tik galimai narkotinės medžiagos, bet ir daiktas panašus į ginklą.

Sulaikytas vyras žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Santakos policijos komisariato pareigūnai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str., 259 str. 1 d. ir 253 str. 1 d.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.