Vilniaus policija surado moterį partrenkusį ir pasprukusį vairuotoją

Vilniaus policija praneša, kad pareigūnams pavyko surasti moterį perėjoje automobiliu partrenkusį ir iš įvykio vietos pasprukusį vairuotoją. 

 Vilniaus policija surado moterį partrenkusį ir pasprukusį vairuotoją.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Vilniaus policija surado moterį partrenkusį ir pasprukusį vairuotoją.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-08 09:49, atnaujinta 2022-08-08 09:53

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, dar liepos 24 d. apie 22 val. Vilniuje, Dzūkų g., automobilis „Volkswagen“, vairuojamas dvidešimt penkerių metų amžiaus vyro, partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį ir nesustojęs iš eismo įvykio vietos pasišalino. Penkiasdešimt devynerių metų amžiaus pėsčioji dėl sužalojimų gydoma ligoninėje.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams, bandant nustatyti nusikalstamą veiką padariusį asmenį, pagelbėjo pilietiški šio eismo įvykio liudininkai – rugpjūčio 3 d. policijos pareigūnai nustatė ir netrukus sulaikė įtariamąjį, mėginusį pasislėpti nuo teisingumo.

Vyras prisipažino, partrenkęs pėsčiąją, o savo automobilį paslėpė garažuose L.Asanavičiutės g. Po eismo įvykio sudaužytą priekinį stiklą įtariamasis išėmė ir išmetė, naujo įsidėti nespėjo.

Už kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą įtariamąjam gręsia bauda, ilgam netekti teisės vairuoti transporto priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.