Kauno oro uoste vyras pasieniečiams įkliuvo antrąkart: bandė pavogti vyno butelį ir traškučius

Kauno oro uoste pasieniečiai vėl sulaikė nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį vyrą, kuris antrą kartą per savaitę iš tuo metu neveikiančio baro keleivių terminale bandė pavogti alkoholio ir užkandžių.

 Kauno oro uoste vyras pasieniečiams įkliuvo antrąkart: bandė pavogti vyno butelį ir traškučius.<br> VSAT nuotr.
 Kauno oro uoste vyras pasieniečiams įkliuvo antrąkart: bandė pavogti vyno butelį ir traškučius.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 12:10 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), antradienį paryčiais Kauno oro uoste dirbantys pasieniečiai pastebėjo įtartiną vyrą.

Jis keleivių terminalo bendrojoje salėje atėjo į tuo metu neveikusį barą ir nuo lentynos pasičiupo vyno butelį bei pakuotę traškučių. Išėjusį į lauką ir išsineštu laimikiu bepradedantį vaišintis nelegalų baro klientą sulaikė atskubėję pasieniečiai.

Vyras, nuo kurios sklido alkoholio kvapas, buvo atvesdintas į tarnybines VSAT patalpas.

Tai buvo tas pats 27-erių lietuvis, kurį pasieniečiai jau buvo sulaikę ir praėjusį ketvirtadienį.

Tuomet įvykio scenarijus buvo panašus. Šis žmogus irgi apsilankė neveikiančiame Kauno oro uosto bare. Tąkart jis pasiėmė keletą ant lentynos stovėjusių alkoholinių bei gaiviųjų gėrimų butelių ir užkandžių, tada atsisėdo prie čia pat esančio staliuko. Puotauti tik pradėjusį baro svečią irgi sulaikė pasieniečiai. Smarkiai įkaušęs ir sunkiai aplinkoje besiorientavęs vyras tada nesugebėjo VSAT pareigūnams pasakyti, kur gyvena.

Vėliau išsiaiškinta, kad šis vyras neturi nuolatinės gyvenamosios vietos. Abiem atvejais žmogus niekur skristi nesiruošė ir nebuvo iš niekur grįžęs.

Kaip ir praėjusį ketvirtadienį, taip ir antru atveju pasieniečiai apie sulaikytąjį informavo oro uosto Aviacijos saugumo darbuotojus bei iškvietė policininkus. Pastariesiems VSAT pareigūnai ir perdavė baro lankytoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.