Į kalėjimą negrįžusį kalinį pareigūnai aptiko girtą ir pasislėpusį po lova

Nedrausmingų, įstatymus pažeidžiančių nuteistųjų Lietuvos kalėjimų tarnybos pareigūnams tenka ieškoti įvairiais būdais, o rasti įvairiausiose vietose. Kartais ir besislapstančius po lova, kaip nutiko ir šįkart.

 Pravieniškių 1 kalėjimo pastatas.<br> Lietuvos kalėjimų tarnybos nuotr.
 Pravieniškių 1 kalėjimo pastatas.<br> Lietuvos kalėjimų tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2023, 11:38 AM, atnaujinta Jan 20, 2023, 11:42 AM

Kaip skelbiama Lietuvos kalėjimų tarnybos pranešime, į Pravieniškių 1-ojo kalėjimo atviro tipo bausmės atlikimo vietą šių metų sausio 15 dieną išleistas į trumpalaikę išvyką nustatytu laiku negrįžo nuteistasis Tomas Piežis (gim. 1978 m.).

Buvo paskelbta bėglio paieška.

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai, gavę informacijos apie galimą nuteistojo Tomo Piežio, slapstymosi vietą, nuvyko šios informacijos patikrinti. Vis dėlto, atvykus pareigūnams jis, jau buvo pasišalinęs.

Tęsdami paiešką, Kalėjimų tarnybos pareigūnai gavo papildomų duomenų, kad T.Piežis gali būti savo tėvo namuose, Kėdainių rajone.

Buvo iškart sureaguota į naują informaciją ir susisiekta su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnais, kurie nuvyko nurodytu adresu.

Atvykusiems policijos pareigūnams namo durų niekas nedarė, tačiau viduje girdėjosi šurmulys. Po kurio laiko pareigūnai pateko į namo vidų, kuriame rado nuteistąjį T.Piežį, pasislėpusį po lova. Jam nustatytas 1,79 promilių girtumas.

Nuteistasis grąžintas į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.