Iš Jungtinės Karalystės deportuotas mažeikiškis: vyras buvo ieškomas ir Lietuvoje

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė už įstatymų pažeidimus iš Jungtinės Karalystės išsiųstą lietuvį. Už Lietuvoje padarytą nusikalstamą veiką nuteistas arešto bausme, bet vengęs ją atlikti, šis vyras buvo ieškomas ir gimtinėje.

Iš Jungtinės Karalystės į Lietuvą deportuotas mažeikiškis.<br> VSAT nuotr.
Iš Jungtinės Karalystės į Lietuvą deportuotas mažeikiškis.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

May 10, 2023, 5:56 PM

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) praneša, kad antradienį vidurdienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Londono už įstatymų pažeidimus deportuotą 42-ejų lietuvį. VSAT pareigūnai, tikrinę informaciją apie šį keleivį, išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje. Dėl padarytos nusikalstamos veikos mažeikiškio paiešką prieš daugiau kaip penkerius metus, 2017-ųjų spalį, paskelbė Mažeikių policija.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas sostinės policijos pareigūnams.

Šiemet pasieniečiai jau sulaikė 408 įvairių šalių piliečius, kurių dėl padarytų nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.