Kauno rajone 10 policijos ekipažų ieškojo prieš motiną smurtavusio vyro

Pirmadienio vakarą Kauno rajone gausios policijos pajėgos ieškojo vyro, kuris griebėsi smurto prieš motiną ir bandė sužaloti pareigūnę.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 11:37 AM

Apie 16 val. Kauno rajone, Babtų miestelyje, policijos pareigūnams reaguojant į pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje, vyras agresyviai elgėsi ir bandė sužaloti pareigūnę (gimusi 1986 m.).

Kaip praneša Policijos departamentas, vėliau, pradūręs tarnybinio automobilio „VW Transporter“ padangą, įtariamasis pasišalino.

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Kauno apskrities VPK, įtariamasis (gim. 1986 m.) buvo sulaikytas po kelių valandų. Vyro ieškojo gausios pareigūnų pajėgos, buvo pasitelkta net 10 ekipažų.

Turima informacija, vyras griebėsi smurto prieš savo motiną, gimusią 1962 metais. Preliminariais duomenimis, įtariamasis turi sveikatos sutrikimų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.