Dviejų girtų baltarusių kelionė į Lietuvą baigėsi Medininkuose

Per Medininkų pasienio kontrolės punktą (PKP) į Lietuvą dviračiais važiavę du baltarusiai į pasieniečių alkoholio tikrintuvą įpūtė 2,25 ir 1,89 promiles.

Į Lietuvą dviračiais važiavę du baltarusiai į pasieniečių alkoholio tikrintuvą įpūtė 2,25 ir 1,89 promiles.<br>VSAT nuotr.
Į Lietuvą dviračiais važiavę du baltarusiai į pasieniečių alkoholio tikrintuvą įpūtė 2,25 ir 1,89 promiles.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

2023-05-30 13:47

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), pirmadienį po vidurnakčio prie sienos su Baltarusija esančiame Medininkų kontrolės punkte VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai patikrino į Lietuvą įvažiavusius du dviratininkus.

Dokumentų patikros metu pasieniečiams nesudėtinga buvo nustatyti, kad dviračiais į Lietuvą mynę du Baltarusijos piliečiai, 34-erių ir 38-erių giminaičiai, prieš kelionę ar jos metu gerokai padaugino. Nuo baltarusių stipriai tvoskė alkoholiu, judesiai buvo nekoordinuoti, kalba – nerišli.

Netrukus jiedviem buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis: pirmasis dviratininkas į pasieniečių alkoholio tikrintuvą įpūtė 2,25 promilės, antrasis – 1,89 promilės.

Po kelių valandų abu pažeidėjus baltarusius pasieniečiai perdavė į Medininkų PKP atvykusiems policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.