Pareigūnai sučiupo kaunietį su narkotikais: kvaišalų aptikta automobilyje ir jaunuolio namuose

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pirmąją vasaros dieną patikrinę įtarimą sukėlusį automobilio vairuotoją, rado narkotinių medžiagų. Vyras pareigūnams prisipažino, jog galimai narkotinių medžiagų turi ne tik automobilyje, bet ir namuose.

Kvaišalai.<br>Kauno apskrities VPK.
Kvaišalai.<br>Kauno apskrities VPK.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Jun 2, 2023, 3:40 PM

Kauno apskrities VPK praneša, kad Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai ketvirtadienį, birželio 1 d., apie 17 val. 10 min. Kaune, V. Krėvės prospekte, pastebėjo automobilį „Seat“.

Pareigūnams priėjus prie automobilio, jo vairuotojas (gim. 1998 m.) atidarė automobilio langą ir iš vidaus pasklido specifinis galimai narkotinių medžiagų kvapas. Pareigūnams pasiteiravus, ar vyras turi draudžiamų daiktų, jis pateikė maišelį su galimai narkotinėmis medžiagomis. Maža to, kaunietis prisipažino, jog namuose turi daugiau galimai narkotinių medžiagų. Atlikus kratą vyro namuose V. Krėvės prospekte, rasta apie 70 g galimai narkotinių medžiagų.

Kaunietis anksčiau policijos pareigūnams žinomas nebuvo.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.