Kauniečiai atsisveikino su I. Matijošaitiene

Sekmadienį Kauno Petrašiūnų kapinėse bus palaidota politikė ir verslininkė Irena Matijošaitienė. Laidotuvės numatomos 13 val.

Atsisveikinimas su I. Matijošaitiene.<br>M. Patašius
Atsisveikinimas su I. Matijošaitiene.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 17, 2013, 9:33 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:41 PM

Šeštadienį Kaunas atsisveikino su miesto tarybos nare, „Vičiūnų“ įmonių grupės bendrasavininke Irena Matijošaitiene. Žmonės, norintys pagerbti 55 metų verslininkę ir politikę, nuo 11 valandos pradėjo rinktis Kauno „Rimties“ laidojimo namuose. Žmonės prie I. Matijošatienės urnos prašomi atnešti po baltą žiedą.

Jau šiek tiek po 11 valandos į laidojimus namus atvyko, pagarbą I. Matijošaitienei atidavė ir jos artimiesiems užuojautą pareiškė Kauno verslo, politikos ir sporto elito atstovai, velionę pažinoję jos bičiuliai, bendražygiai.  Vienas pirmųjų atsisveikinti su I. Matijošaitiene atvyko Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A. Sabonis.

Įėjusius į laidojimo namus pasitinka besišypsančios I. Matijošatienės nuotrauka. Salės, kurioje yra urna su I. Matijošatienės palaikais, prieigose ant sienos projektoriumi eksponuojamos fotografų įamžintos I. Matijošaitienės gyvenimo akimirkos.

Kauno klinikų medikai dvi paras kovojo dėl antradienį namie sunkią traumą patyrusios Kauno tarybos narės gyvybės.

Dėl kaukolės pamato lūžio buvo atliktos kelios neurochirurginės operacijos, bet šių pastangų nepakako, kad moteris liktų gyva.

Sunkią galvos traumą patyrusios I. Matijošaitienės gyvybė užgeso ketvirtadienį Kauno klinikose - jai diagnozuota smegenų mirtis. Kauno klinikose penktadienį buvo atjungta moters gyvybines funkcijas palaikanti aparatūra ir konstatuota biologinė mirtis.

Medikai prieš tai paėmė donorystei tinkamus organus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth