Užkietėjęs jaunas lošėjas dingo lyg į vandenį

Iki šiol neatsiranda balandžio 2-ąją iš nuomoto buto Kaune išėjęs ir paslaptingai dingęs 25 metų Jonas Didaronkus.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

May 10, 2013, 5:34 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:49 PM

Iš Radviliškio rajono, Pakalniškių kaimo kilusio vyro pasigedę artimieji pagalbos kreipėsi į policiją, informacija apie dingusį žmogų buvo patalpinta socialiniuose tinkluose.

„Apie šį vaikiną nuo 2013 metų balandžio 2 d. nėra jokių žinių, nepavyksta su juo susisiekti. Pastaruoju metu nuomojosi kambarį Kudirkos gatvėje, Kaune. Šiame mieste ir dirbo“, – praneša dingusio jauno vyro artimieji.

Vakar D. Didaronkaus artimieji sulaukė pranešimų, kad jis pastebėtas Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, viename lažybų punkte. Tačiau ten nuvykusi jo mama bei sesuo, pradingėlio jau nerado.

Policijos žiniomis, „Iki“ parduotuvėje salės darbininku dirbęs ir ryšį su artimaisiais nutraukęs asmuo taip pat lankydavosi keliuose populiariuose lošimo namuose. Paskutinį kartą jis buvo pastebėtas Savanorių prospekte esančiame kazino.

Jaunuolis yra apie 190 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai juodi, trumpai kirpti, veidas ovalus, gali būti su ūsais, rudų akių. Ant kairės rankos nykščio turi randą.

Asmenis, mačiusius ar žinančius J. Didaronkaus buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, policija prašo skambinti tyrėjams telefonais Kaune (8 37) 303 359, (8 37) 303 395 arba 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.