Per neįprastą avariją Vilniuje sužeistas vaikas

Trečiadienio vakarą Vilniuje įvyko neįprasta nelaimė, per kurią buvo sužeistas vaikas. Autobusas rėžėsi į stulpą, kuris laikė troleibusų laidų juostą. Betoninė konstrukcija užvirto ant pro šalį važiuojančio lengvojo automobilio „Ford“. Per nelaimę sužeistas vairuotojas ir kartu važiavęs vaikas. Įvykio vietoje dirbo ugniagesiai-gelbėtojai. Judrioje Kalvarijų gatvėje susidarė spūstys.

Vilniaus Kalvarijų gatvėje įvyko avarija.<br>T. Bauras
Vilniaus Kalvarijų gatvėje įvyko avarija.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:28 PM

Pranešimas apie nelaimes gautas 17 val. 52 min. Liudininkai pranešė, kad ties Kalvarijų gatvės 168A po eismo įvykio ant lengvojo automobilio užvirto stulpas, laikęs troleibusų laidų juostą. 

Per nelaimę buvo sužeistas lengvojo automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs vaikas. Jie išvežti į ligoninę. Gyvybei pavojus negresia.

Susidarė automobilių ir viešojo transporto spūstis.

Šalia esančios žvejybos reikmenų parduotuvės pardavėjai sakė, kad tai jau ketvirtoji avarija per pastarąsias savaitės šioje vietoje. Nelaimės aplinkybes aiškinasi Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.